Lilly’s Delight i media

Lilly’s Delight features i allt ifrån Expressen till Dagens Industri – alla våra reportage hittar du här!

SAY YES

…till ett romantiskt, hållbart & närproducerat bröllop

Att finna den rätta kan vara svårt nog. Att hitta rätt i djungeln av allt som hör bröllop till är en utmaning för många brudpar. Men tänk om du kan få det där romantiska drömbröllopet du längtat efter och samtidigt göra klimatsmarta val? I en tid när vi måste göra avkall på flera saker vi älskar så behöver du inte göra avkall på något när det kommer till ditt bröllop.

Klicka här för att läsa hela vårt reportage i Bröllopsguiden.

text

Följ Lisa Anckarmans väg fram till altaret

”- Då vi båda arbetar så otroligt mycket känns det väldigt privilegierat att kunna anlita en bröllopskoordinator som hjälper oss. Det tar bort stress som annars skulle kunna uppstå och låter oss få ha vårt skimmer omkring oss. Vi känner oss otroligt lugna med att ha Anna, på Lillys Delight, som hjälper oss i planeringen.”

Länk till artikel

text

Bröllopskoordinatorn med flera ess i jackfickan - Allt om bröllop

Att arbeta som bröllopskoordinator är inte alltid lätt och man behöver vara rustad för det mesta då allt kan hända men det är inget Anna Löfgren på Lillys Delight fruktar. Anna är van att släcka bränder med ett leende på läpparna.

Länk till artikel

text

Ready, set... Bröllop 2021! Allt för blivande brudar i pandemitider - Damernas Värld

DV:s Marika Cederlund ger dig den definitiva listan för blivande brudar i pandemitider. Allt inför dagen D som du inte visste att du behövde, och lite till!

Länk till artikel

text

Få gifter sig – men boom väntas 2022 - Aftonbladet

Under pandemin har färre gift sig, men snart tycks trenden vara på väg att vända. Enligt bröllopskoordinatorn Anna Löfgren syns ett uppsving i branschen efter de lättade restriktionerna – och en bröllopsboom väntas under 2022.

Länk till artikel

text

Bröllopsboom väntas efter pandemin – ”förhoppningsvis blir 2022 fantastiskt” - Dagens Industri

Pingsten är hänryckningens tid och högtiden har traditionellt varit den helg på året då flest par i Sverige utväxlat ringar. Coronapandemin har gjort att många bröllop skjutits upp – vilket påverkat en hel bransch.

Länk till artikel

text

"Ett härligt pirr i bröllopsbranschen" - Expressen

Bröllopskoordinatorn Anna Löfgren, 52, säger att de lättade restriktionerna för med sig entusiasm efter en coronatid fylld av småskaliga bröllop och avbokningar.
– Det är ett härligt pirr i bröllopsbranschen just nu, säger hon, och förklarar att det redan nu trillar in bokningar för 2022.

Länk till artikel

text

De bytte storslaget mot litet för att kunna gifta sig - Dagens Nyheter

Mats och Parvathi Mudigonda Lundbäck hade tänkt skjuta upp sitt bröllop, men en bröllopskoordinator fick dem att tänka om. Snart gifter de sig med bara de närmaste närvarande. Och kanske blir det bättre, tror de.

Länk till artikel

Följ oss på sociala medier!