Våra paket

Här kan du läsa om våra olika paket och vad vi som bröllopskoordinator kan hjälpa er med.
Allt från ett helgbröllop i Italien till att överraska din vän med en baby shower hemma.

Vi börjar alltid med ett möte för att lära känna er och vad ni har för drömmar och förväntningar.
Ett första möte med bröllopskoordinator på Lilly’s Delight är alltid kostnadsfritt.

text

Bröllopskoordinering

Detta är ett helhetspaket för ert bröllop. Vi är med från start till mål!

Vi föreslår leverantörer så som locations, fotograf, DJ, catering. Vi bokar dessa och håller kontakten fram till bröllopsdagen. Vi hjälper er med design och dekoration, trycksaker som save the date, en hemsida där vi samlar information om gästerna och dukar upp inför bröllopsmiddagen. Vi har ett eget möte med er toastmaster och planerar bröllopsmiddagen.  Vi är med er hela dagen eller dagarna vid flerdagsbröllop.

Vi har kontakt kontinuerligt under hela tiden, från början till slut. Vi gör allt för att er stora dag ska nå upp till dom förväntningarna som ni har!

text

Dagskoordinering

Dagskoordinering innebär att vi är med er hela bröllopsdagen. Vi gör ett körschema över dagen, har kontakt med alla leverantörer och ser till att alla är på rätt plats vid rätt tidpunkt, tar hand om gästlista, dekoration, koordinering av toastmaster, ni behöver bara njuta av dagen och hänga med.

Här bokar ni själva leverantörer så som catering, DJ, fotograf osv. När det närmar sig bröllopsdagen tar vi över kontakten med leverantörerna.

text

Utomlandsbröllop

Att gifta sig i utomlands är underbart. Så vackra locations vi har hittat i dessa länder som vi bara längtar efter att visa dig!

Vi har samarbete med ett antal ställen i Frankrike, Italien och Grekland. Vi utgår efter era önskemål och hittar det bästa stället för just er. Vi hjälper er med allt från start till mål, från att Save the date-korten skickas ut tills att vi sitter på flyget tillbaka till Sverige.

Vi följer med er till location och är med er under alla dagarna, vi håller kontakten med alla leverantörer och ser till att allt går enligt körschemat, medan ni njuter av att umgås med gäster och firar kärleken!

text

Bröllopsdekoration/design

Det är alla små detaljer som skapar helheten!

I vårt paket för bröllopsdekoration hjälper vi er att boka och hålla kontakten med alla leverantörer inom dekoration fram till bröllopet. På bröllopsdagen hjälper vi till att sätta upp och se till att leverantörer är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Dagen efter bröllopet plockar vi bort dekoration, möter upp leverantörer som ska hämta tillbaka sina produkter medans ni kan sova ut och njuta av pirret från gårdagen.

Behöver ni endast hjälp med trycksaker inför bröllopet så erbjuder vi egendesignat material och även vår egna hemsida där vi skapar unika sidor för varje brudpar, med era egna bilder, vilket är ett populärt och smidigt sätt för gästerna att svara på inbjudan och få mer information om bröllopet.

text

Svensexa/Möhippa

Har du fått äran att planera svensexa/möhippa till din vän? Grattis!

Nu har ni chansen att verkligen visa hur mycket ni uppskattar och tycker om er vän. Att anordna en svensexa/möhippa är roligt men även tidskrävande och ansträngande, en dag som er vän sent kommer att glömma.

Vi på Lilly’s Delight har lång erfarenhet av att hjälpa till med idéer och aktiviteter till svensexor och möhippor. Vi hjälper er med allt från planering, bokning och genomförande!

Har ni redan påbörjat planeringen och har specifika önskemål? Vi hjälper er självklart att uppfylla dessa!

text

Toastmaster

Vilken ära att fått förtroendet att vara toastmaster på bröllopsmiddagen!

Att vara toastmaster är ett spännande och roligt uppdrag, men kan också vara svårt och nervöst.

Var börjar man? I vilken ordning ska gästerna få tala? När kommer maten? Ska man ha en paus? Finns det andra lekar än skoleken?

Alla frågor du kan tänkas ha inför bröllopsmiddagen hjälper vi dig med.

text

Förnya löften

Att förnya sina bröllopslöften är något som blir allt vanligare bland par som varit gifta en längre tid.

Kanske gifte ni er i smyg utan ett stort bröllop och nu vill ni få chansen att bjuda in era nära och kära till en stor fest? Eller ni kanske vill fira att ni varit gifta i ett visst antal år? Eller så vill ni bara visa er kärlek för varandra!

Oavsett vad anledningen är till att förnya era löften kan vi på Lilly’s Delight hjälpa er med planeringen av denna stora dag.

text

50-års fest

Att fylla 50 år är en höjdpunkt i livet. Det är inte bara ett jämnt tiotal utan man har även kommit halvvägs till 100 år!

En 50 års fest kan vara allt från en liten exklusiv middag med familjen eller en större fest med både släkt och vänner. Om man vill slå klackarna i taket och ha ett rejält firande krävs oftast en del planering.

Vi har stor erfarenhet av jubileumsfester och kan hjälpa er med allt från planering till genomförande. Lilly’s Delight hjälper er att planera den stora 50-årsfesten!

text

Baby Shower/Gender Reveal

Den amerikanska traditionen Baby Shower och Gender Reveal har blivit allt vanligare även i Sverige!

Vi på Lilly’s Delight tycker att man ska fira allt, stort som litet. Att få tillskott i familjen är något både stort och litet!

Ska du överraska din vän som är gravid? Eller vill ni överraska era nära och kära med att berätta vad ni väntar på ett roligt sätt? Vi hjälper er med leverantörer, locations, dekoration och aktiviteter!

Följ oss på sociala medier!